Tuinaanleg

Bij GF Groen ontfermen wij ons over ieder type tuin, van klein tot groot en van klassiek tot modern. Of het nu gaat om het aanplanten van uw tuin, vijvers aanleggen, plaatsen van hekwerken, of grasmatten leggen, er zijn veel mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

Hekwerken en afrastering
Wij leveren en plaatsen schuttingen en hekwerken in diverse maten en materialen. Op zoek naar een kwalitatieve hoogwaardige houten schutting? Wij leveren en plaatsen ook schuttingen die wij geheel zelf maken van mooi tuinhout. Deze schutting heeft een langere levensduur en kan in iedere gewenste afmeting worden gecreëerd.

Vijveraanleg
Als onderdeel van een complete tuinaanleg legt GF Groen regelmatig de mooiste vijvers aan. Wij adviseren en helpen u graag bij uw vijver aanleg, volledig op basis van uw wensen. GF Groen kan bijvoorbeeld gedegen de aanleg van de volgende vijvers verzorgen: natuurvijver, tuinvijver of een zwemvijver. 

Gazon
Een nieuw gazon met kant en klare kwalitatieve grasmatten of door middel van inzaaien. Er bestaan allerlei typen (kunst)gras voor verschillende toepassingen. Daarom geven wij u graag deskundig advies over het type dat voor u optimaal is.
Heeft u een slechte grasmat? GF Groen voert advies- en herstelwerkzaamheden uit zoals onkruidbestrijding, aanpakken van dunne begroeiing of problemen met mos. 

In het portfolio ziet u enkele tuinen die zijn aangelegd door GF Groen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.